Sucha Hanekamp

Door mijn verbondenheid met de natuur, is mijn keuze destijds gevallen op het beroep van Klassiek Homeopaat. Ik vind het mooi dat de natuur, de mens zoveel te bieden heeft, juist ook op het gebied van gezondheid. Door deze motivatie, heb ik de 6 jarige opleiding gevolgd aan de Academie voor Klassieke Homeopathie.

Naast Klassieke Homeopathie, heb ik mij ook mijn certificaten gehaald voor electro-acupunctuur, bioresonantie waarvoor ik gebruik maak van geavanceerde apparatuur. Tijdens de behandelingen probeer je de weerstand en het zelfherstellende vermogen te ondersteunen en te optimaliseren.

Door mijn geboorteland India heb ik veel affiniteit met ayurvedische kruiden, die al eeuwen lang worden gebruikt voor behandeling van aandoeningen. Er wordt gezocht naar de samenhang tussen symptomen en de diepere oorzaak
van de klachten.

Rode Zonnehoed

De rode zonnehoed bloeit in juli en augustus met ongeveer 10 cm grote bloemen, die een roestbruin bloemhoofd en een stralenkrans van purperkleurige lintbloemen heeft. De vrucht is een nootje.

Het is een kruid dat niet alleen het immuunsysteem van het menselijk lichaam kan versterken, maar door zijn eigenschappen is het ook een reeds bewezen alternatief, om in een vrij vroeg stadium een verkoudheid tegen te gaan.